6 viktima brenda një ore. Çfarë po ndodh në plazhet shqiptare?

by admin

E djeshmja mund të konsiderohet si e ‘premtja e zezë’ për plazhet shqiptare.

6 persona kanë ndërruar jetë brenda një ore në përpjekje për t’i shpëtuar vapës ekstreme.

Fillimisht në plazhin “Porto Romano” një 68-vjeçar shfaqi shqetësime sapo u fut në det, teksa gjatë rrugës për në spital ndërroi jetë. I njëjti skenar u përsërit në plazhi ne Talës, në Lezhë, ku një 52-vjeçar vdiq pasi uji i shkaktoi probleme.

Në të dy këto raste, shkak për vdekjen dyshohet një arrest kardiak, si pasojë e nxehtësisë.

Por tragjedia ka marrë përmasa kur 4 persona, babai me dy djemtë dhe kushëriri i tyre janë mbytur në liqenin e Banjës. Arben Zogu, rreth 46 vjeç, Rubens Zogu 19 vjeç dhe Esti Zogu 14 vjeç, (babai me dy djemtë) dhe kushëriri i tyre Melis Zogu, 20 vjeç, sipas deklarimeve të familjarëve dhe më pas të policisë, janë futur në liqen për t’u larë dhe nuk kanë dalë më.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy