Ah po ta dinin shqiptarët çfarë po hanë! Eksperti: Evropa e ka ndaluar kurse ne e hamë..

by admin

Agronomi Zef Gjeta, tha në emisionin GoogMorning Albanians se në vendin tonë po vihet re gjithnjë e më shumë mungesa e bagëtive të imëta. Kjo sipas tij ka bërë që në lokalet shqiptare të shërbehet mish i importuar nga Zelanda e Re.

“Ne për fat të keq nëpër lokale nuk hamë mishin tonë, mishi i bagëtive vjen nga Zelanda  e Re dhe Australia. Mishi i derrit, pula, vici vjen nga Argjentina dhe Brazili. Në një kohë që Evropa e ka ndaluar shumicën e tyre, ne nuk e kemi bërë ende”, tha agronomi.

Ai shprehet se per fat te keq konsumatoret e kane humbur traditen qe ta dallojne mishin .. Neper lokalet e Tiranet ku jetojne mbi 1 miljon banore nuk shihet asnje tufe bagetishe nderkohe lokalet jane plot qoftë ne qendër qoftë ne periferi.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy