Askush nuk e donte. Gruaja adopton djalin me probleme dhe shikoni se si duket tani

by admin

Një djalë i vogël eshte braktisur ne shtepine e biresimit per shkak te probleme qe kishte ne fytyre.

Por nje dite zonja Nika Zlobina shkoi te shtepia e bamiresimit dhe shikon djalin qe nuk e merrte askush per biresim.


Ajo pranoi ta marrte djalin e vogel pasi e pa qe ate nuk e merrte asnjeri dhe filloi procedurat per ta biresuar femijen me aftesi te kufizuara. Dhe e mori ate ne shtepine e saj.

Pas disa muajsh ajo hapi nje llogari ne instagram dhe filloi te postonte foto te djalit.

Qëllimi i llogarisë ishte të shfaqte djalin dhe te integrohej me komunitetin.

Tani ai ka ndryshuar shume dhe ai eshte nje femije shume i mire.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy