Bie euro dhe dollari, shikoni me sa shiten e blihen sot monedhat e huaja

by admin

Monedhat e huaja vijojne renien ne tregun valutor vendas.

Sot më 16 nëntor 2023, dollari amerikan blihet me 95.6 lekë dhe shitet me 96.7 lekë.

Euro blihet me 103.7 lekë dhe shitet 104.4 lekë.Paundi britanik sot blihet me 188 lekë dhe shitet me 120 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 106.9 lekë, ndërsa në shitje me 108.2 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 69.7 lekë dhe në shitje me 71.5 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy