Dalin datat, ja kur rifillon shkolla dhe Universitetet, njoftimi i Ministrisë së Arsimit

by admin

Institucionet arismore kanë nisur pushimet dimërore të cilat zgjasin dy javë. Sipas udhëzimit të Ministrisë së Arsimit, shkollat 9-vjeçare dhe të mesme në mbarë vendin do të rikthehen në shkollë më 5 Janar 2023.

Ndërkohë që universitetet, procesin mësimor e rinisin javën e dytë të vitit të ardhshëm, pra më 9 janar 2023.

Sa i përket arsimit bazë, këtë vit shkollor do të rikthehen edhe pushimet në semestrin e dytë, duke bërë një javë pushim në muaj prill, përkatësisht në datat 3-9 prill 2023, nxënësit nga klasa e parë në klasën e 9-të do të jetë pushim.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy