“Do ju bëj balerina”/ Si i mashtronte Shqiptari në Itali vajzat për t’i bërë prostituta

by admin

Një 48-vjeçar shqiptar është arrestuar në Itali, pasi akuzohet për shfrytëzim prostitucioni.

Mediat italiane shkruajnë se shqiptari ishte i dënuar me 3 vite e 4 muaj burg, por kishte arritur të arratisej.

48-vjeçari joshte vajza nga Rusia dhe Ukrainë për t’i dërguar në Bolonja, duke i gënjyer se do u jepte mundësi që të bëheshin balerina. Por sapo vajzat dërgoheshin në Itali, ato shfrytëzoheshin për prostitucion. Denoncimi për shqiptarin ka ardhur nga një prej viktimave, e cila arriti të largohej prej grupit kriminal.

Aktualisht autori ndodhet në burgun e Croneos në Bolonja, në pritje të veprimeve të mëtejshme nga autoritetet italiane.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy