Dy shokë më pyetën si ka mundësi që ti ke ecur kaq përpara dhe ne jo… Luca tregon “formulën e suksesit”: Kam pasur nje shok ne femijeri qe..

by admin

Biznesmeni i njohur Gjergj Luca i njohur ndryshe si “oligarku i peshkut”, ka treguar me ane te nje video celesin e tij te suksesit.Sipas Luces, halli e ka bere ate qe te eci perpara. Sa me shume halle dhe probleme te kete njeriu, aq me perpara ecen thote ai ne video. Halli per energjine e paperballueshme e ka bere ate qe te marre sa me shpejt masa dhe t’i pershtatet tregut duke ndertuar panele diellore.Ndiqeni viden me poshte

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy