E rëndë/ Po priste në rradhe, profesori shqiptar dhunohet ne kufi nga polici malazez (VIDEO)

by admin

Diten e sotme ne rrjet jane publikuar pamje te një incidenti të rëndë ku shfaqet profesori i ekonomisë Petraq Milo duke u dhunuat nga nje polic në Malit të Zi

Nga pamjet uket se si polici malazez e kap nga fytyra profesorin dhe më pas e nxjerr si kafshë nga makina.

Nëpërmjet pamjeve filmike dallohet se si profesori shqiptar shprehet në shqip dhe në anglisht se nuk ka bërë asgjë, por pikërisht pas kësaj fillon edhe dhuna ndaj tij.

Ndërkohë i habitshëm është fakti se përreth gjenden shumë shqiptarë por askush nuk bën asgjë.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy