Florjan Binaj zyrtarisht në politikë, i bashkohet lëvizjes së re dhe ka nje mesazh (Video)

by admin

Aktori i njohur Florjan Binaj duket se zyrtarisht i është futur politikës. Ai duket se i është bashkuar Adriatik Lapajt, i cili do të hapë një parti të re.

Me anë të një postimi në rrjetet sociale, Lapaj shkruan se kushdo që ka vlera për të  kontribuar në ndryshimin e atdheut, është i mirëpritur në ekip.

“Përshëndetje, unë jam Florjan Binaj. Shtetet e mëdha i kanë bërë njerëzit ëndërrimtar, njerëzit mendjendritur, njerëzit punëtorë dhe mbi të gjitha ata që janë dhe që e duan atdheun.

Fatkeqësisht në vendin tonë gjatë këtyre 33 viteve të paskomunizmit kanë ikur nga Shqipëria më shumë shqiptarë nga ç’kanë ikur nga 500 vite pushtim osman, nga një luftë ballkanike dhe dy luftra botërore, nga 50 vite komunizëm të mbledhura së bashku.

Ne nuk mund të krijojmë zgjidhje me të njëjtat mjete që kemi krijuar këto probleme . Prandaj në këto mommente teper të rëndësishëm pa ligjin e referendumeve, pa votën e emigrantëve, pa depolitizimin e administratës dhe pa ndryshimin e kodit zgjedhor, Shqipëria jo 33 vite por as 333 vite nuk do i dalin për ta bërë sërish Shqipërinë një vend të begatë. Shqipëria bëhet”, dëgjohet të thotë Binaj në një video-mesazh.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy