Gati ligji / ‘Burg nëse tradhton kur je i martuar’!

by admin

Indonezia po përgatitet të miratojë një ligj të rreptë, sipas të cilit marrëdhënia seksuale jashtë martese do të konsiderohet e paligjshme dhe e dënueshme me burgim.

Projektligji pritet të kalojë në parlament javën e ardhshme dhe do të jetën në fuqi për të gjithë vendasit dhe vizitorët e huaj në vend.

Tradhtinë bashkëshortore do të mund ta kallëzojnë në polici njërz të afërt me personat që kanë shkelur ligjin, shkruan BBC.

Gjithashtu çiftet që bashkëjetojnë do të kondierohen të paligjshëm në vend, ndërsa do të përballen me burgim deri në gjashtë muaj

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy