Kapi partneren duke e tradhtuar? Aktori i Portokallisë: Dyshova dhe rezultoi e saktë!

by admin

Aktori i Portokallisë, Alil Varfi ka deklaruar sot në “Ftesë në 5” se dyshimet e tij për një tradhti në lidhje kanë rezultuar të vërteta.

I pyetur nga moderatorja Bieta Sulo nëse ke pasur ndodnjë dyshime për besnikërinë e partneres, Akili e pohoi.

Bieta: Akil a ke pasur dyshim, qoftë edhe njëherë të vetme për besnikërinë e partneres tënde?

Akil Varfi: Nuk do të thotë që kam pas shumë, ato pak herë që kam pas, më kanë rezultuar të sakta

“Më pëlqen sinqeriteti i Alikit, je i martuar?”

Akili: Jo, larg qoftë!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy