Këmbimi valutor 11 korrik 2023/ Çfarë po ndodh sot me euron dhe dollarin?

by admin

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 94.3 lekë dhe shitet me 95.5 lekë.

Monedha evropiane euro do të blihet me 104 lekë dhe do shitet me 104.8 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do blihet me 106 lekë dhe do shitet me 107 lekë, ndërsa paundi britanik do blihet me 121 lekë dhe do shitet me 122.2 lekë.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy