Krijoni standardet, lerini lloqet me vendi i pare ne Europe e i dyti ne Bote!

by admin

Nga Mentor Kikia

Krijoni standardet, lerini lloqet me vendi i pare ne Europe e i dyti ne Bote!

Diku jashte Shqiperise….

Dita e dyte pasi mberrin ne hotel dhe vjen nje mesazh: “Si po kaloni ne hotelin tone? Nese keni ndonje verejtje mund te na e thoni.

Zyra e Marredhenieve me Klientin”.

-Mire, i themi, cdo gje eshte shume mire. Por muzika shume e larte ne pishine. Mund te ulet?

-Faleminderit qe na sygjeruat. Do te rekomandojme menjehere uljen e nivelit te muzikes. Nese nuk ulet na njoftoni serish. Per cdo problem na kontaktoni.

Muzika u ul…..

Ky quhet STANDARD zoterinj, ju qe merreni me turizem. Pyeteni klientin dhe reflektoni per verejtjet e tij(vecanerisht per zhurmat). Mos u hapni by…. me turmat qe vershuan kete vit sepse jane joshur nga sufllaqet qe kushtojne vetem 2 Euro.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy