Kursi i këmbimit/ Nuk ndalet dollari, ja cfarë ndodhi diten e sotme me monedhat e huaja

by admin

Dollari amerikan është blerë diten e sotme, 3 Nëntor, me 120 lekë dhe është shitur me 121.2 lekë sipas kursit të këmbimit, duke treguar nje tjeter forcim.

Sakaq monedha evropiane Euro blihet me 117.3 lekë dhe shitet me 117.9 lekë, duke treguar qendrueshmeri.

Paundi britanik sot blihet me 134.6 lekë dhe shitet me 136.2 lekë, duke treguar forcim.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy