Ky lajm i mirë për pasaportën shqiptare do j’u zbukurojë ditën! (Foto)

by admin

Titulli i pasaportave më të fuqishme në botë ndryshon nga java në javë. Renditja e fundit bazohet në numrin e vendeve që një mbajtës pasaporte mund të hyjë pa vizë ose për të cilën mund të marrë vizë pas mbërritjes.

Aktualisht ne vend te pare renditet Emirateve të Bashkuara Arabe. Lista pasohet në vend të dytë me Luksemburgun për të vijuar me Zvicrën, Irlandën, Portugalinë dhe Gjermaninë.

Nderkohe futja e vendit tone kandidat në BE ka bërë mrekullinë. Në vitin 2008, Shqipëria renditej e 155-ta dhe tani ne vend te 91 me 75 pikë Kjo gjë ka ndodhur prej faktit se Shqipëria është një vend kandidat zyrtar për t’u bashkuar me BE-në. Mbajtesit e pasaportes shqiptare mund te udhetojne pa viza ne 115 vende.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy