Lindi me sindromen Down, nena e braktis femijen ndersa babai e rrit i vetem

by admin

Evgeny Anisimov është një baba që kujdeset per fëmijën e tij me sindromën Down, pasi gruaja e tij vendosi te largohej pasi nuk mund te jetonte me nje femije te till.

Por babai e ka pranuar me gëzim rolin si prind sepse dëshiron t’i tregojë botës se të gjithë fëmijët janë të denjë për dashuri dhe se ai e do shume ate.

Anisimov u nis për të mësuar më shumë për sëmundjen e djalit të tij, por në atë kohë nëna e fëmijës kishte vendosur që të mos e rritë atë. Lidhur me zgjedhjen e gruas së tij për t’u ndarë me të dhe fëmijën e tyre, Anisimov tha: “Tani e kuptoj që ajo ishte e frikësuar dhe nuk e mbante dot femijen e saj”.

Të jesh prind është një detyrë e madhe që mund të përfshijë shumë vështirësi si dhe shumë përvoja të mrekullueshme. Të kesh një fëmijë në krah ndërsa ata rriten ju lejon t’i shihni ata të lulëzojnë duke i siguruar atyre dashurinë dhe vëmendjen që kanë nevojë.

Une si baba jam i lumtur kur e shikoj qe ai cdo dite ndryshon dhe rritet i lumtur. Ai me ka ndryshuar jeten.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy