Mbushi valixhen me paketa cigaresh, e pëson keq shqiptari në Itali, merr gjobën e majme në aeroport

by admin

Një sasi me 149 paketa cigare kontrabandë të markës “Winston Blu”, është sekuestruar nga zyrtarët e zyrës doganore dhe ushtarët e grupit Pescara të Guardia di Finanza, gjatë kontrollit të udhëtarëve në aeroportin e Abruzzo-s.

Bagazhet e një pasagjeri që kishte mbërritur me një fluturim nga Shqipëria, kanë rezultuar pozitive pas testeve radiogjenike dhe atyre fizike, duke evidentuar praninë e cigareve kontrabandë. Pasagjeri është dënuar me gati 15 mijë euro gjobë.

Në kuadër të kontrolleve ndaj udhëtarëve me mbështetjen e njësisë së qenve të Guardia di Finanza, është bërë më pas një sekuestrim prej 3.3 gram hashash, fshehur mes sendeve personale të një pasagjeri tjetër të ndaluar.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy