Mesuesja e anglishtes peson infarkt gjate ores se mesimit dhe humb jeten ne shkollen Sali Gjuka

by admin

Mesuesja Etleva Gjoni ka humbur jeten gjate ores se mesimit ne prani te nxenesve. Mesuesja e anglishtes ka pesur infarkt dhe ishte nene e tre femijeve.

Ngjarja ka ndodhur ne shkollen Sali Gjuka ne Dimal.

Zyra Vendore Arsimore ka dhene dhe nje mesazh ngushellimi per mesuesen.

E vêshtirë per ta besuar, e dhimbshme per ta thene se mesuese Etleva Gjoni nuk do te jetë më midis nesh. Nga sot do t’i mungojë shumë familjes, do t’u mungoje shume miqve, kolegëve e nxënësve të saj në shkollën ” Sali Gjuka ” Dimal. Pa fjalë pêr ikjen e saj te parakohshme.
U prehsh në paqe Etleva 🙏!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy