Ndryshon serish kursi i kembimit, ja cfare ndodhi sot me euron dhe dollarin

by admin

Sot, më 8 qershor 2023, dollari amerikan blihet me 99 lekë dhe shitet me 100.1 lekë.

Euro blihet me 106.2 lekë dhe shitet 107.1 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 123 lekë dhe shitet me 124.5 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 108.7 lekë, ndërsa në shitje me 110.1 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 73.5 lekë dhe në shitje me 75.7 lekë.

Për më tepër shihni tabelën e mëposhtme:

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy