Ndryshime ne kursin e kembimit, ja cfare ndodhi diten e sotme..

by admin

Në tregun vendas te këmbimit sot një dollar amerikan do blihet me 95.5 lekë dhe do shitet me 96.5 lekë.

Ndërkohë monedha evropiane euro sot do blihet me 103.5 lekë dhe do shitet me 104.1 lekë.

Ndërsa franga zvicerane do blihet me 108.3 lekë dhe do shitet me 109.3 lekë.

Paundi britanik do blihet me 120.3 lekë dhe do shitet me 121.3 lekë.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy