Ndryshon kursi i kembimit, ja si kembehen sot monedhat e huaja

by admin

Sot, më 21 shkurt 2024, dollari amerikan blihet me 95.6 lekë dhe shitet me 96.6 lekë.

Euro, blihet me 103.5 lekë dhe shitet 104.1 lekë.

Franga zvicerane, këmbehet në blerje me 108.1 lekë, ndërsa në shitje me 109.1 lekë.

Paundi britanik, blihet me 120.4 lekë dhe shitet me 121.4 lekë.

Dollari kanadez, sot në blerje këmbehet me 70.4 lekë, ndërsa në shitje me 71.4 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy