Ndryshon kursi i këmbimi, ja cfare ndodhi me valutat e huaja ne fillim te javes..

by admin

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 94.7 lekë dhe do të shitet me 95.6 lekë.Monedha evropiane euro do blihet me 103.5 lekë dhe do shitet me 104.1 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 108.7 lekë dhe do shitet me 109.7 lekë.Ndërkohë paundi britanik sot do blihet me 120 lekë dhe do shitet me 121.1 lekë.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy