Ndryshon kursi i këmbimit, cfare ndodhi me Euron dhe Dollarin diten e sotme 6 shtator

by admin

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do blihet me 99.5 lekë dhe do shitet me 101 lekë.
Monedha evropiane sot do blihet me 107.1 lekë dhe do shitet me 108.1 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 111.4 lekë dhe do shitet me 112.8 lekë.
Ndërkohë paundi britanik sot në tregun shqiptar të këmbimit valutor do blihet me 124.2 lekë dhe do shitet me 126 lekë.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy