Ndryshon kursi i kembimit, ja cfarë ndodhi diten e sotme me euron dhe dollarin

by admin

Diten e sotm më 15 nëntor 2023, dollari amerikan blihet me 95.7 lekë dhe shitet me 97.2 lekë.

Euro blihet me 103.8 lekë dhe shitet 105.4 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 118.5 lekë dhe shitet me 120 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 106.6 lekë, ndërsa në shitje me 108 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 69.7 lekë dhe në shitje me 71.7 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy