Ndryshon kursi i këmbimit, ja me sa blihen dhe shiten monedhat e huaja ditën e sotme 23 prill

by admin

Sot, më 23 prill 2023, dollari amerikan blihet me 101.6 lekë dhe shitet me 102.5 lekë.

Euro blihet me 111.5 lekë dhe shitet 112.3 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 125.9 lekë dhe shitet me 127 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 113.2 lekë, ndërsa në shitje me 114.3 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 74.7 lekë dhe në shitje me 77 lekë.

Për më tepër shihni tabelën e mëposhtme.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy