Ndryshon kursi i këmbimit, ja me sa këmbehet Euro dhe Dollari diten e sotme

by admin

Në tregun e këmbimit valutor diten e sotme një dollar amerikan do të blihet me 103.6 lekë dhe do të shitet me 104.6 lekë.

Monedha evropiane euro do te blihet me 111.8 lekë dhe do të shitet me 112.8 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do të blihet me 114.1 lekë dhe do të shitet me 115.1 lekë, ndërsa paundi britanik do blihet me 128.2 lekë dhe do shitet me 129.5 lekë.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy