Ndryshon kursi i këmbimit, ja me sa shiten dhe blihen euro dhe dollari sot

by admin

Sot, më 15 qershor 2023, dollari amerikan blihet me 99 lekë dhe shitet me 100 lekë.

Euro blihet me 107.4 lekë dhe shitet 108.4 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 124.9 lekë dhe shitet me 126.1 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 109 lekë, ndërsa në shitje me 110.3 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 73.8 lekë dhe në shitje me 75.7 lekë.

Për më tepër shihni tabelën e mëposhtme:

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy