Ndryshon kursi i kembimit, ja me sa shiten dhe blihen euro dhe dollari sot

by admin

Diten e sotme 21 maj 2023, dollari amerikan blihet me 102.6 lekë dhe shitet me 103.5 lekë.

Euro blihet me 111 lekë dhe shitet 111.9 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 127.3 lekë dhe shitet me 128.5 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 113.6 lekë, ndërsa në shitje me 114.6 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 75.5 lekë dhe në shitje me 77.5 lekë:

Për më tepër shihni tabelën e mëposhtme:

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy