Ndryshon kursi i këmbimit, ja me sa shiten sot euro dhe dollari

by admin

Diten e sotme 10 Gusht 2023, dollari amerikan blihet me 93.4 lekë dhe shitet me 94.7 lekë.

Euro blihet me 103.2 lekë dhe shitet 104.2 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 118.7 lekë dhe shitet me 120.2  lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 106.7 lekë, ndërsa në shitje me 108.2 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 69.4 lekë dhe në shitje me 72 lekë.

Për më tepër shihni tabelën e mëposhtme:

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy