Ndryshon kursi i këmbimit, ja si u hap java per euron dhe dollarin

by admin

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do të blihet me 95.8 lekë dhe do shitet me 96.8 lekë.

Ndërkohë monedha evropiane euro do blihet me 1034.4 lekë dhe do të shitet me 104.2 lekë. Ndërsa franga zvicerane do blihet me 109.1 lekë  dhe do shitet me 110.1 lekë.

Paundi britanik në tregun shqiptar do blihet me 120.5 lekë dhe do të shitet me 121.5 lekë.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy