Ndryshon kursi i kembimit, me sa shiten e blihen euro dhe dollari, çfarë po ndodh me monedhat e tjera?

by admin

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 106.3 lekë dhe shitet me 107.5 lekë, duke treguar dobesim.

Ndërkohë euro blihet me 116.2 lekë dhe shitet me 116.7 lekë, duke treguar qendrueshmeri.

Paundi britanik sot blihet me 130.3 lekë dhe shitet me 132.5 lekë, duke treguar forcim.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy