Ndryshon sërish kursi i kembimit, ja si u mbyll java per monedhat e huaja

by admin

Sot më 26 janar 2024, dollari amerikan blihet me 95 lekë dhe shitet me 96 lekë.

Euro blihet me 103.5 lekë dhe shitet 104.2 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 120.7 lekë dhe shitet me 121.7 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 109.6 lekë, ndërsa në shitje me 110.6 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 70.2 lekë dhe në shitje me 71.4 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy