Në Itali qindra njerëz ndezin qirinj për Klodiana Vefan, në kye qëndrojnë fëmijët dhe motra

by admin

Në krye janë fëmijët dhe motra e 37-vjeçares së vrarë nga të shtënat me armë zjarri: Policia vijon kërkimet për ish-bashkëshortin e saj.

Qindra njerez nëpër rrugët e Castelfiorentino deri në Piazza Gramsci në kujtim të Klodiana Vefa, një grua e re 37-vjeçare e vrarë nga tre të shtëna me armë pak më shumë se 24 orë më parë në Via Galvani.

Një turmë e heshtur e udhëhequr nga fëmijët dhe motra e gruas së bashku me institucionet, kryebashkiaku Alessio Falorni, presidenti i Këshillit Rajonal të Toskanës Antonio Mazzeo dhe qytetarët e tjerë të parë të Empolese Valdelsa që morën pjesë.

Me qirinj për të ndriçuar pamjet e qendrës së qytetit deri në Piazza Gramsci ku kryebashkiaku vendosi një buqetë me 37 trëndafila të bardhë në stolin e kuq të krijuar kundër dhunës ndaj grave, një stol tashmë plot me lule dhe mesazhe për Klodianën. .

“Klodiana ishte një vajzë fantastike, një nënë fantastike që mori pjesë aktive në jetën e Castelfiorentino-s dhe ishte e pëlqyer nga të gjithë për cilësitë e saj – tha Alessio Falorni – Falënderoj familjen e Klodianës, i falënderoj për praninë e tyre sepse na lejojnë të japim. përqafimin dhe dashurinë tonë ndaj tyre. I gjithë komuniteti ynë është tronditur nga ky fakt që ne duhet ta thërrasim për atë që është: një frasje barbare

”.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy