Pneumonia e misterioze ka prekur fëmijët ne Kine, qindra njerëz në radhë në spitale po shkakton panik

by admin

Një valë misterioze pneumonie ka goditur javët e fundit Kinën, nga e cila vijnë pamje shqetësuese që të kujtojnë pandeminë. Mijëra njerëz kanë qëndruar në radhë në spitale për të marrë ndihmën mjekësore, teksa autoritetet deklarojnë se nuk ka asgjë për t’u shqetësuar.

Pekini zyrtare fajëson gripin dhe virozat e tjera stinore për valën e të prekurve nga kjo pneumoni, dhe insiston se nuk bëhet fjalë për ndonjë infeksion apo sëmundje të re.

Skenat me prindër dhe fëmijë që qëndrojnë në radhë në spitalet më të mëdha të Kinës kanë shkaktuar alarm në pjesën tjetër të botës.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy