Preku shqiptaret me historine e tij, Doktori rikthehet ne televizion, ja emisioni ku do ta ndjekim

by admin

Vjen nje lajm i mire per te gjithe dashamiresit e Doktorit, Gent Pjetri. Ai tashme ka filluar te dal serisht ne ekran por ne Syrit Tv.

Na kishte munguar jashte mase dhe na vjen mire qe ai i kaloi dhe problemet qe kishte me shendetin.

Doktori do te jete pjese e Syri Tv ne emisionin KAFE SHQETO/ Flavio dhe Doktori

I urojme Doktorit suksese te metejshme ne kete sezon dhe plot shendet.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy