Publikohen pamjet kur 3-vjeçarja thyen këmbën në kopësht. Edukatorja: ‘Moj sharabajgë, hiqe këmbën, hiqe’! (Dëgjohet kërcitja)

by admin

“Stop” ka publikuar pamjet e plota filmike ku tregohet qartë sesi vajza dhunohet nga edukatorja, Majlinda Dehima deri në thyerjen e këmbës. Në materialin filmik dëgjohet zhurma e thyerjes, qarja e vajzës dhe të sharat e edukatores nga të miturës

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy