Shqiptaro-palestinezi rrënqeth: Në Gaza s’kanë ujë e bukë, një fëmijë i tha mamasë kur do vijë bomba që të vdesim

by admin

Shqiptaro-palestinezi, Ahmed Jaber në një intervistë për emisionin “Ora e Betit” në Ora News rrëfeu se familja e tij ndodhet në Gaza dhe se komunimimi me to është i vështirë sepse interneti është shumë i dobët.Gjitashtu Jaber tregoi edhe historitë rrënqethëse nga Gaza ku një fëmijë i ka thënë mamit të tij se kur do vijë bomba që të vdesim pasi nuk po duronte më pa ujë e bukë.”Para se të fillonte lufta erdha për të takuar tezen këtu. Para se të fillonte rrëmuja, familja ishte këtu. Filloi rrëmuja dhe ngeli familja atje. Kam 2 vëllezër, mamin e babin.Para 4 ditëve kam komunikuar me familjen. Ne komunikojmë me mesazhe se interneti është shumë i dobët. Pra tre ditësh i kam shkruajtur si jeni dhe mesazhi akoma si ka mbërritur. Nuk ka as ushqim as ujë. Në Gaza nuk po i gjejnë. Kam shokët e mi gazetar në Gaza.

Një fëmij i vogël i ka thënë mamit që kur do na vijë bomba që të vdesim, pasi nuk ka ujë e bukë. Është dëmtuar shtëpia jonë”, tha ndër të tjera Jaber.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy