Si te shpetoni dhe te mos mbyteni nese deti ka dallge

by admin

Mbytja nga dallget diten e djeshme ku humbi jeten babai me dy djemt ka bere ekspertet te flasin rreth kesaj teme. Nese deti eshte me dallge eshte e mira qe te mos lahesh dhe te ruash veten dhe familjen.

Ne raste se jeni ne det dhe ka dallge te medha ekspertet thone se duhet te notoni ne te djatht ose ne te majte. Duhet te notoni deri sa te dilnin ne bregun e detit.

Rrymat e detit jane te forta dhe mund te mbysin dhe nje varke ndaj ne fillim nuk duhet tju kap paniku dhe te ruani qetesine edhe pse jeni ne nje situat te veshtire.

Humbjet ndodhin kur dikush kerkon te ndihmoj dike tjeter pasi qe te dy mund te humbin jeten.

Qe te shpeton nje person duhet te jene disa te tjere qe te lidhen dore per dore me njeri tjetrin dhe ti japin ndihme personit qe po mbytet pasi dhe notaret me te mire olipmik ne raste te tilla nuk do ja dilnin dot te mbijtonin transmeton shiko.news

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy