Tani që Rudina Magjistari e zbuloi se nga është me origjinë, mesuam pikën e saj të dobët

by admin

Rudina Magjistarin e shohim gjithmone te rrethuar me te ftuar nga vende te ndryshme te Shqiperise por edhe kemi vene re se ka nje tjeter entuzizem nga ana e saj kur behet fjale per korcaret apo serenatat korcare.

Keshtu edhe ne emisionin e radhes me Devis Xherahu ku u kenduan disa kenge te bukura korcare dhe Devisi promovoi kenget me te re te tij.

Ai i tha rudines se e ka pare shpesh edhe ne qytetin e tij, ndersa ajo i tha:
“Kisha shkuar për fundjavë, por unë origjinën e kam nga Korça, babin e kam nga Korça. Nuk e dije ti?” – tha Rudina me entuziazëm duke përshëndetur të gjithë korçarët.

Ketu kuptuam te gjithe debulesen qe ka ajo per Korcen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy