Të hënën pushim për administratën dhe shkollat. Merret vendimi zyrtar!

by admin

Këshilli i Ministrave ka miratuar të hënën si ditë zyrtare pushimi, me rastin e festave të nëntorit.

Bëhet me dije përmes një VKM-je se e hëna deri të mërkurën, 27-28-29 nëntor, administrata dhe shkollat do të jenë pushim.Në vendim sqarohet se kjo ditë do të zëvendësohet në një nga ditët e pushimit brenda 3-mujorit të vitit paraardhës.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy