Të mërzitur nga puna juaj? Zbuloni cili është profesioni më i neveritshëm në histori

by admin

Miliona punëtorë janë në punë të mërzitshme, punë që nuk paguhen mirë ose punojnë në kushte të vështira. Të tjerët bëjnë diçka më argëtuese. E megjithatë, edhe më e keqja e sotme nuk krahasohet me mediokritetin e së shkuarës.

Në Evropën mesjetare, kur nuk kishte sisteme të ujërave të zeza, dikush duhej të pastronte. Dhe pastruesit specifik, ju e kuptoni shumë mirë se çfarë kanë bërë. Punonin në grupe, në orët e mbrëmjes kur të gjithë flinin. Me lopata hiqnin papastërtitë. Megjithatë, ata gjenin gjithashtu disa gjëra me vlerë, të tilla si bizhuteri, që ishin hedhur në mënyrë të rastësishme – jo mjaftueshëm për të justifikuar punën.

Pra, mendoni për këtë, herën tjetër që do të ankoheni për punën tuaj të mërzitshme në zyrë.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy