Termet ne Shqiperi..

by admin

Nje lekundje termeti eshte ndier pak minuta me pare ne Tirane.

Sipas EMSC, termeti ishte ne afersi te Tiranes dhe kishte magnitude 3,2 te shkalles rihter

You may also like