Tornado e fuqishme, njerëzit fluturojne si gjethe (VIDEO)

by admin

Ndërsa pothuajse e gjithë bota është përfshirë nga një valë e nxehtë, Kina po përballet me tornado. Një stuhi e fuqishme përfshiu provincën Shandong të Kinës më datë 25 korrik.

Era e fortë dhe shiu i rrëmbyeshëm kanë shkaktuar kaos në një stacion hekurudhor pasi pasagjerët u përballën me probleme për t’i shpëtuar motit të rrezikshëm.

Në video shihen gra e fëmijë të vegjël që përpiqen të gjejnë ndonjë strehë të sigurtë. Autoritet nuk raportojnë për të vdekur, por ka shumë dëme materiale dhe disa të lënduar.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy