Vendos kamera në dhomën e djalit, babai nuk u beson syve kur sheh bashkëshorten duke..

by admin

Kjo video e publikuar në rrjetet sociale ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve, pasi kjo nënë i mbajti një “sekret” bashkëshortit.Ky i fundit vendosi të vendoste kamera në dhomën e fëmijës së tij.Sigurisht, vendosja e një kamere në dhomën e fëmijës është alternativë e mirë, për të parë çdo gjë që ndodh në dhomën e tyre.Pjesa më e vështirë e nënave është të vendosin në gjumë fëmijët e tyre, ndërsa ndërsa më e vështirë akoma është të mos i zgjojnë pasi i ka zënë gjumi.Kjo është arsyeja pse disa njerëz gjejnë metodat më të rralla për të dalë fitimtare, si kjo nënë, e cila vendosi të rrinte në dhomën e foshnjës së saj e shtrirë në dysheme.Situata e veçantë u kap nga kamera e sigurisë që babai vendosi, disa ditë më parë.Në fillim, ai mendonte se ishte një ngjarje paranormale, por më pas ai e kuptoi atë që po ndodhte, kështu që ai nuk hezitoi të publikonte videon në Youtube dhe e quajti atë “nënë paranormale”.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy