Vidhnin banesat e të moshuarve në Itali, arrestohen dy shqiptarë pa leje qendrimi

by admin

Dy shqiptarë të moshës 34 dhe 20 vjeç, njëri prej të cilëve u gjurmua në Mantua, u arrestuan nga policia italiane në zbatim të urdhrit të lëshuar nga gjykata e Pesaros.

Të dy u hetuan nga oficerët e komisariatit të Fanos për një episod që daton në shtatorin e kaluar, kur policia ndërhyri në lagjen Rosciano të Fanos, ku dy persona u raportuan se kishin hyrë fshehurazi në një shtëpi.

Ndërhyrja e policisë i ka detyruar të dy të largohen. Megjithatë, hetimet e mëvonshme çuan në identifikimin shqiptarëve, të cilët qëndronin në mënyrë të parregullt në territorin italian, të cilët vepronin duke përdorur automjete të marra me qira dhe kishin shënjestruar kryesisht shtëpitë e të moshuarve, të cilët i goditën pas vëzhgimit nga jashtë.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy