Wizz Air shton 3 linja të reja

by admin

Linja ajrore më e madhe e Shqipërisë Wizz Air shton një tjetër avion në bazën e saj në Tiranë, duke e çuar në 11 numrin e tyre.

Kjo ardhje e re po mundëson nisjen e dy linjave direkte unike drejt Bremenit dhe Valencias, duke filluar nga dimri i vitit 2023.

Krahas këtij zgjerimi, kompania ka nisur një linjë tjetër nga Tirana në Selanik (Greqi), e cila do të jetë në dispozicion të pasagjerëve nga data 14 Gusht 2023.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy