13-vjeçari u gjend i pajetë nga familjarët në Tiranë, zbulohen detaje të reja

by admin

Një i mitur 13-vjeçar është gjendur i pajetë nga familjarët e tij, në automjetin e garazhit të banesës.

Sipas burimeve, fëmija ka shkuar në garazhin pas shtëpisë për të marrë benzinë.

Në momentin, kur ka shkuar aty, kanë patur një makinë të cilën nuk e ndiznin dhe ka marrë një bateri makinë për të tentuar ta vinin në punë.

Të njëjtat burimeve bëjnë me dije se 13-vjeçari, ka vënë fishat, por si duket nuk i ka lidhur siç duhet gjë që ka shkaktuar masë, ku më pas ka rënë në tokë.

Kur kanë shkuar, familjarët e kanë gjetur me pulla të verdha oksidimi.

Sakaq, sipas informacioneve, 13-vjeçari ka qenë obez dhe dyshohet se mund t’i ketë shkaktuar vdekjen diabeti, sepse në momentin kur ja kanë matur ka qenë mbi 700.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy