Biletë avioni ‘falas’ Londër–Tiranë për 55 shqiptarë pas marreveshjes mes dy shteteve

by admin

Anglia vijon dëbimin e përjavshëm të shqiptarëve në përfundim të dënimeve dhe ata që kanë mbërritur ilegalisht.Top Channel mëson se këtë të mërkurë me një avion të posaçëm charter janë dëbuar 55 shqiptarë.Mes tyre persona që kanë mbaruar dënimet për tentativë vrasje, grabitje, trafik njerëzish, mbajtje arme pa leje dhe mashtrim.Prej nënshkrimit të ripranimit mes Anglisë dhe Shqipërisë dy vite më parë janë deportuar 3.500 shtetas shqiptarë.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy