Burri filmon momentin e lindjes por kur shohin videon më vonë i habit shumë infermierja

by admin

Të kesh binjakë është lumturi por nga ana tjeter edhe stres.

Per fat te keq, asnjë nga vëllezërit e motrat e mia të martuara nuk ka pasur binjakë , por unë kam dëgjuar nga të gjithë miqtë e mi se ata vërtet sjellin dyfishin e lumturise për familjet e tyre.Erica Newschafer, e cila priste binjaket e saj, kishte lindur edhe një grup tjeter binjakësh katër vjet më parë, Kai dhe Mia.Ajo kishte edhe nje vajze me te madhe Mylee. Burri i saj i dashur Weston filmoi çdo moment të lindjes së saj dhe arriti të kapte një moment qe te ngroh zemren.Dy binjakë, dy here.Erica dhe Weston Newschafer me pesë fëmijët e tyre.Në të vërtetë procesi i lindjes se Ericas (lindja e saj e dytë natyrale) zgjati vetëm tre orë.Për të filmuar të gjithë ngjarjen, Weston arriti në spital me kompjuterin e tij, iPad, dhe aparatin GoPro.Edhe infermierët ishin të habitur.Ata fluturonin dhe brohorisnin nga gezimi kur lindi cifti i binjakeve.Erica dhe djemtë e Weston, Kale dhe Kane ishin të lumtur dhe të shëndetshëm.Shperndaje këtë artikull

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy