Dramë në kursin e këmbit, Euro dhe Dollari e mbyllin javën si mos më keq

by admin

Në tregun vendas të këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 94 lekë dhe shitet me 95 lekë.

Monedha evropiane sot blihet me 102.5 lekë dhe do shitet me 103.3 lekë, ndërsa franga zvicerane blihet me 105.6 lekë dhe shitet me 106.8 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 117.1 lekë dhe do shitet me 118.6 lekë.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy